PRIPREME ZA MALU MATURU

„Obrazovni Centar Triangl“ svake godine organizuje grupnu pripremnu nastavu osmaka za upis u srednje škole. Pored dobre atmosfere i timskog rada, polaznike očekuje i temeljna provera znanja kako bi rezultati na prijemnom ispitu bili što bolji. 

Polaznici će sticati znanja iz svih oblasti koja će se naći na testovima iz matematike, srpskog jezika i književnosti, kao i na kombinovanom testu (hemija, fizika, biologija, istorija, geografija).

Portrait of diligent schoolkids and their teacher talking at lesson

Timski rad

Pripreme katakteriše timska atmosfera. To znači da svi jednako učestvuju u nastavi, što i nije toliko teško s obzirom da se grupe male (6-7 učenika), i da se nastavnici podjednako mogu posvetiti svakom učeniku.

Hand with pen over application form

Testovi znanja

Poslednje tri sedmice priprema organizujemo testove iz svih predmeta koji će biti na maloj maturi. Testovi su autentični, i delo su naših nastavnika.

2635430

Najbolja atmosfera

Najponosniji smo na atmoferu koja vlada u našim učionicama. Najkompleksnije zadatke često rešavamo kroz zabavu što pomaže da se deca oslobode pritiska. 

Naš adut je svakako dugogodišnje iskustvo u pripremi osmaka, kao i odlični rezultati. Pripremna nastava se odvija subotom i nedeljom, po unapred utvrđenom planu i programu, a radi što efikasnijeg učinka polaznici su podeljeni u više grupa (5-7 polaznika). Broj polaznika je ograničen.

Želiš odmah da nam se pridružiš?

Tekuće školske godine, pripremna nastava je počela 05. oktobra. Tada su krenuli učenici koji su se odlučili za kompletan ciklus priprema u trajanju od 8 meseci. Međutim, svi oni koji nisu krenuli na vreme, to mogu učiniti i sada ukoliko se prijave za drugi ciklus priprema.

Plan i program priprema možete videti OVDE.

PRIPREME

ZA MALU MATURU
70 / mesečno
  • Matematika
  • Srpski jezik
  • Hemija, fizika, biologija, geografija, istorija
  • 180 min. subotom
  • 90 min. nedeljom
  • Testovi znanja u junu