KURSEVI STRANIH JEZIKA

„Obrazovni centar Triangl“ Vam nudi kurseve iz engleskog, nemačkog i francuskog jezika. 

Engleski jezik

Nemački jezik

Francuski jezik

Ulaganje u sopstveno znanje se višestruko isplati, a ulaganje u učenje jezika je globalna investicija. Naši kursevi su prilagođeni Vama i Vašim potrebama, bilo da želite da se snađete u svakodnevnoj situaciji u inostranstvu bez pomoći turističkih vodiča ili da se lišite skupih usluga prevodilaca. Naši kursevi nisu stepenovani, po kategorijama, kao u drugim školama jezika. Naš pristup je drugačiji. Mi smo tu da program rada prilagodimo Vama i Vašim potrebama.

Kursevi koje mi nudimo su:

Ukoliko se odlučite za naš školski program, sve što Vam je potrebno su školski udžbenik i radna sveska, jer ćemo našu pažnju usmeriti na to da Vaš školski program učinimo prijemčivim. Naravno, nećemo se zadržati samo na tome, već ćemo se truditi da postavimo i temelje za sticanje naprednog znanja jezika.

Želiš odmah da nam se pridružiš?

Ukoliko se ipak odlučite za komunikacioni, poslovni, ili personalni kurs, koji je prilagođen Vašim potrebama, neće Vam biti potrebni skupoceni udžbenici ili loše kopije skripta, koje većina škola jezika traži od Vas, kao dodatno sredstvo za praćenje njihovih programa nastave. Sve što će Vam biti potrebno kod nas je Vaša volja i želja za sticanjem znanja, a ono će Vam biti prenošeno neposredno i precizno, bez fokusiranja na stvari koje su nepotrebne.

Kroz naše personalne kurseve su već prošli mnogi kojima je znanje jezika bilo neophodno, bilo da se radi o deci, školarcima, studentima, ili onima kojima poslovne potrebe zahtevaju određeni komunikacioni nivo (ugostiteljski radnici, sportski treneri i predavači, medicinsko osoblje, menadžeri, itd).