PRIPREME ZA FAKULTETE

Septembar za sve učenike četvrte godine srednjih škola predstavlja mesec velikih nedoumica, jer je potrebno na vreme doneti odluku gde nastaviti školovanje i koji fakultet upisati.

Za sve oni koji su već odlučili kakvu će karijeru graditi, Triangl je omogućio pripremnu nastavu iz matematike, hemije i biologije. Najveći broj fakulteta svoje prijemne ispite bazira upravo na ovim predmetima, tako da se odabir fakulteta neće odnositi na formiranje grupa, kao i na gradivo.

Nastava se odvija paralelno sa školskim programom, u potpunusti poštujući ceo školski kalendar (raspusti, praznici, itd…). Priprema je podeljena po oblastima, koje čini gradivo sa kojim su se đaci već susretali tokom prethodne tri godine školovanja uključujući i gradivo četrvrte godine koja je u toku. Učenici su podeljeni u grupe (maksimalno šest učenika), a nastava će se odvijati subotom.

Želiš odmah da nam se pridružiš?

O budućim brucošima će brinuti mladi tim stručnjaka, koji godinama unazad beleži izuzetne rezultate u radu sa učenicima osnovnih i srednjih škola.

Početak priprema

Ove školske godine, početak pripremne nastave zakazan je za 3. oktobar. Kao što je navedeno, nastava se održava isključivo subotom.

PRIPREME

ZA UPIS NA FAKULTETE
70 / mesečno
  • Matematika
  • 180 min. subotom
  • Testovi znanja u junu

Želiš odmah da nam se pridružiš?

Lokacija