Triangl

Ciljevi školice

Svi sportovi utiču na razvoj dece, naročito u mladjim godišnjim dobima. Kroz košarkaške treninge mi ćemo se potruditi da našoj deci pružimo što kvalitetnije uslove za razvoj kako motoričkih, tako i socijalnih, ali i emotivnih sposobnosti. Veoma je važno da deca u svom razvoju osete da imaju moć i sposobnost da vladaju svojim telom i razviju osećaj samopouzdanja, timskig duha, ali i da nauče da je normalno po nekad u životu i izgubiti i naučuiti iz toga.

Cilj Triangl tima nije da decu naučimo samo kako da “driblaju” loptu ili je pogode koš, već da ih usmerimo u pravcu u kom svako dete, bilo dečak ili devojčica treba da se kreće i razvija. Nadamo se da će sklop treninga sadržanih osnovim košakraškim elementima pa sve do organizovanih mini takmičenja i vežbica za razvoj koordinacije, balansa i okretnosti kod dece, uspeti da ih motiviše i navede da zavole sport, a uz našu pomoć nastave i započnu svoje dalje bavljenje fizičkim aktivnostima.

Košarka kroz razvoj

Svaki sport je jednako dobar za razvoj deteta, ali košarka recimo izuzetno utiče na razvoj deteta kroz socijalizaciju, rast samopouzdanja, razvoj tela i motoričkih sposobnosti i još mnogo drugih sposobnosti.

 

Sport kao ispravan put

Radimo sa decom od 5 do 10 godina, shodno njihovoj želji i njihovim mogućnostima. Kroz Triangl pokušavamo da deca zavole košarku i da kroz sport usmerimo na pravi put.

Lorem ipsum

lorem ipsum

lorem ipsum

lorem ipsum