O NAMA

Kakva smo škola?

“Triangl” je osnovan 2006. godine kao Agencija za Edukaciju, a kao Obrazovni centar radi od 2014. godine. Od tada gradi poverenje zasnovano na kvalitetu i kontinuiranom usavršavanju osnovaca, srednjoškolaca, studenata, ali i onih najmlađih. Mi smo organizacija sastavljena od stručnjaka iz domena matematike, fizike, hemije, srpskog jezika i književnosti, stranih jezika, itd…

Naša misija

Pored zalaganja za unapređenje obrazovanja, naša misija je dodatna edukacija i usavršavanje učenika, ali i šansa za mlade u sticanju novih znanja i veština kroz grupnu ili individualnu nastavu.

Članovi Triangla

Svi učenici osnovnih i srednjih škola mogu biti članovi Triangla. Oni čine najveći deo naše porodice. Pored njih, naši članovi su i studenti, najčešće oni koji spremaju matematiku, statistiku, hemiju ili fiziku na svojim fakultetima. 

Šta nudimo?

Triangl je nekada svoj program bazirao samo na matematici. Danas je u ponudi program iz svih predmeta osnovnih i srednjih škola. Organizujemo dodatnu nastavu iz matematike, hemije, fizike, srpskog jezika, programiranja, informatike, stranih jezika, istorije, biologije, geografije… Uz to, organizujemo i pripremnu nastavu za malu maturu, kao i pripreme za upis na fakultete.

Kako da se prijavim?

Najjednostavnije je da popunite prijavu koja se nalazi na stranici KONTAKT i vrlo brzo ćemo Vas kontaktirati.