Triangl | Škola Koja Se Voli

Kako Smo izgradili reputaciju

Ne tako davno, 2006. godine, osnovali smo Obrazovni centar Triangl. U samom startu imali smo samo dva programa: pripremu za malu maturu (matematika i srpski jezik) i redovnu nastavu (matematika). Tada, tek u povoju, za dobre rezultate smo se spremali u svega dve skromne, ali nama veoma drage učionice. 

Već kroz par godina, zbog izmene nastavnog programa i porasta broja učenika, dobili smo i prva pojačanja. Deo naše porodice postali su nastavnici stranih jezika, nastavnici hemije i fizike.

Sa njima su došle i nove metode, pa smo 2011. godine odlučili da pređemo u nove prostorije u ulici Peđe Milosavljevića, gde smo i danas. Ubrzo nakon toga, proširili smo program priprema za malu maturu i dali mu formu koju je zadržao do danas.

Razvili smo praćenje redovne nastave dodavanjem novih predmeta, i pokrenuli pripreme za upis na fakultete. Te 2016. godine postavili smo temelje jednog novog sistema koji ima mogućnost daljeg razvoja i nadogradnje.

Naša Vizija

Školu vidimo kao mesto gde će učenici sticati znanja i veštine neophodna za zdrav i kontinuiran razvoj. Negujući humane vrednosti, razvijamo uvažavanje različitosti okruženja, i gajimo jednakost i solidarnost među učenicima. 

Učionica treba da bude mesto gde će uz druženje i dobru atmosferu deca ostvarivati dobre rezultate i putem ličnog napredovanja postati kvalitetne ličnosti.

Želje i planovi

Težimo da stvorimo kvalitetan sistem obrazovanja, mesto kojem će se svi radovati. Želimo da stvorimo školu u kojoj će raditi motivisani nastavnici, kojima će biti omogućeno da razvijaju proces obrazovanja, prate trendove i postavljaju nove standarde.

Razvoj

Naša vizija je škola kojoj se deca raduju, za koju će ih vezivati lepe uspomene, a savladane prepreke biti lekcija za ce život. I najzad, deo naših snova su zadovoljni roditelji, koji će tokom celog obrazovnog procesa negovati jedan prijateljski (porodičan) odnos i aktivno učestvovati u formiranju novih kvalitetnih ljudi koji su naša budućnost.

Naša Misija

Najvažniji deo našeg dugogodišnjeg postojanja jeste ulaganje u razvoj ličnosti učenika. Kroz školski program i savladavanje najkompleksnijih zadataka trudimo se da u moru informacija prepoznamo one koje će biti ključne za dalji napredak. Pored stvaranja radne etike i kontinuiranog učenja, insistiramo na povezivanju gradiva sa realnim životnim situacijama. Time pripremamo decu da buduće izazove dočekaju spremniji.

Naša želja je da svaka generacija našim učionicama za što kraće vreme pređe put od one poznate „Šta će mi to u životu“, do one najleše „Pa ovo i nije toliko komplikovano“. Deo naših časova jesu i razgovori o vanškolskim temama, o društvenim tokovima, o odnosu prema roditeljima ili nastavnicima, o odnosu prema školi ili treninzima. Kao nagrada sledi poverenje, a kroz poverenje dolazi kvalitetan rad i bolji rezulati. Sa boljim rezulatitima dolaze osmesi svih u okruženju – to je naša misija.

Naš Tim

Okupili smo ambiciozni tim stručnjaka kojima je cilj da unaprede sistem obrazovanja i deci period sazrevanja učine što lepšim i zanimljivijim.

Veselinović Dragana

DIPLOMIRANI FIZIKOHEMIČAR

Dugi niz godina član Triangla i nastavnica sa višegodišnjim iskustvom rada sa učenicima osnovnih i srednjih škola. Sa uspehom đacima prenosi znanje iz predmeta kao što su matematika, fizika i hemija.

Jankoski Ljubica

DIPLOMIRANI MATEMATIČAR

Osnivač Triangla i dugogodišnji prosvetni radnik. Iza sebe ima preko 16 generacija učenika kojima je pomogla da savladaju otklon prema učenju. Nastavnik matematike, fizike i osnova elektrotehnike.

Vidojević dragica

DIPLOMIRANI FILOLOG

Jedna od omiljenih nastavnica iz našeg tima. Svojim načinom predavanja mnoge učenike je privolela da otkriju čari književnih dela i zavole čitanje. Od osnivanja je sa nama i deo je stalne postavke našeg tima.