Triangl | Škola Koja Se Voli

Ciljevi nastave

Učenici kojima je za upis na fakultet neophodno da izađu na prijemni iz matematike, svoje znanje mogu unaprediti na pripremama koje se vikendom organizuju u našim prostorijama. Dugi niz godina najkompleksnije zadatke sa srednjoškolcima rešava Milena Perić, matematičar sa višegodišnjim iskustvom rada u osnovnim i srednjimškolama. Đaci se za prijemni spremaju po posebnom Trianglovom programu.

Pripreme za prijemni iz matematike u potpunosti prati školski kalendar i sve praznike, što znači da se nastava ne odvija onda kada su učenici na raspustu. Promena termina dolaska na pripremu je moguća samo ukoliko ona ne ugrožava rad ostalih grupa i organizaciju čitave nastvave.

Početak 2. oktobra

Nastava se odvija subotom u učionici u Peđe Milosavljevića 48. Učenici su podeljeni u grupe od 4 do 6 učenika. Nastava se sastoji od 2 časa po 90 minuta. Između dva časa đaci imaju desetominutnu pauzu za odmor. 

literatura

Na početku priprema, učenici dobijaju zbirku zadataka po kojoj je napravljen program priprema za prijemni. Zbirka zadataka se ne plaća dodatno, a učenici su dužni da je nose na nastavu. Početak priprema za upis na fakultete zakazan je za 2. oktobar.

Način plaćanja

Cenu pripremne nastave za prijemni ispit iz matematike možete videti klikom na dugme ispod teksta.