Triangl | Škola Koja Se Voli

Kome su namenjene? Ove radionice su namenjene deci završnih razreda osnovne škole koja bi želela da poboljšaju svoju efikasnost, nauče nove tehnike učenja, poboljšaju pažnju, koncentraciju,  prevaziđu tremu, postanu samopouzdanija i psihički stabilni da se suoče sa nepoznatim i u novim okolnostima daju svoj maksimum na prijemnom ispitu.

Seminar obuhvata 10 radionica tematski povezanih. To su radionice koje se sastoje iz teorijskog i praktičnog dela na kojima se bavimo sobom, postajemo svesni svojih misli, emocija, ponašanja, učimo da upravljamo emocijama, da postavljamo ciljeve, da se motivišemo, organizujemo vreme i aktivnosti, usvajamo tehnike efikasnog učenja, poboljašanja pažnje, koncentracije, prevladavanja straha i treme…

Sve ovo će nam pomoći da budemo uspešniji u školi, na prijemnom ispitu, kao i u svakodnevnom životu.  

Radionice se održavaju jednom nedeljno u grupama od 10-15 dece.

Vreme trajanja radionice je 90 min, a održavaće se u večernjem terminu, koji će naknadno biti određen u zavisnosti od formiranja grupa.

Planirani početak je u drugoj nedelji marta (okvirni datum 18.03.2023.) i trajaće do kraja maja u 10 susreta. 

Mesto održavanja je učionica na Bežanijskoj kosi u Peđe Milosavljevića 48.

Cena seminara je 18.000 din, u tri meseče rate ili za plaćanje od jednom je 15.000 din.

Deca će po završetku ovog programa biti emocionalno stabilnija, smirenija, manje impulsivna, bolje će razumeti gde gube energiju i vreme. Savladavaće nove metode bržeg učennja i kako da lakše prevaziđu stres, strah i tremu. Moći će jasnije da postave ciljeve i efikasnije ih ostvaruju. Biće svesnija svojih talenata. Steći će samopouzdanje i samopoštovanje.

Seminar vodi psiholog sa dugogodišnjom praksom u radu sa decom , Svetlana Dotlić master psihologije i psihoterapeut.

 

Molimo Vas da se prijavite ako ste zainteresovani najkasnije do 16.03.2023.

 

Triangl tim